Welke camping in Argelès-Sur-Mer met directe toegang tot het strand moet je kiezen?

Vakantie rijmt op een zonnig strand, een gezellige zee waar je in goed gezelschap kan genieten van heerlijke cocktails en een rustige en groene omgeving. Naast de deur maken kinderen gebruik van het fijne zand om hun kasteel te bouwen. Kamperen is de essentiële manier om een ​​aangenaam verblijf met familie of vrienden door te brengen. Een campinginrichting stelt u in staat een verkwikkende vakantie door te brengen, rijk aan ontdekkingen en ontmoetingen, maar ook aan plezier. Profiteer van de diensten en verwennerij van professioneel, vriendelijk en warm personeel.

In het zuidoosten van Frankrijk, in de regio Languedoc-Roussillon, hebben veel campings ongelooflijke, lonende en ontspannende verblijven voor u in petto. Geniet van een camping in Argeles sur Mer met directe toegang tot het strand tegen een lage prijs. Een ontspannen sfeer, verschillende ontspannings- en recreatiefaciliteiten, directe toegang tot het strand en andere activiteiten voor iedereen wachten op u op een camping in Argelès.

Camping Le Bois Fleuri aan zee in Argelès

Camping Le Bois Fleuri is een erkend etablissement in de regio. De rustige en groene omgeving, ver van de eeuwige drukte van de stad, maakt het een ideale camping in Argelès voor uw familievakantie in een stacaravan. Er zijn goede restaurants, diverse activiteiten en een vrolijke sfeer om plezier te hebben en te ontspannen.

Le Bois Fleuri heeft verschillende soorten kampeeraccommodaties: stacaravans, chalets en luxe bungalows staan ​​tot uw beschikking. Afhankelijk van uw voorkeuren heeft u ook toegang tot suites die zijn uitgerust met een eigen badkamer. Elke verhuur van deze camping in Argeles sur Mer met directe toegang tot het strand heeft een terras met een panoramisch uitzicht op de Pyreneeën, de ideale plek om te zonnebaden. Le Bois Fleuri ligt in een schilderachtige omgeving en biedt u authentieke en onvergetelijke vakanties.

Deze camping in Argelès heeft ook een waterpark met zwembaden met bruggen, glijbanen en watervallen waar kinderen dol op zullen zijn. Watersporten zoals aquagym zullen uw dagen opfleuren door ze op te fleuren. Verschillende activiteiten, onderhoudend en/of ontspannend, zullen ook familie en vrienden, jong en oud, tevreden stellen. U kunt in het bijzonder boogschieten, volleyballen of voetballen, de kinderen inschrijven voor de Kids Club, enz. En 's avonds worden er nog veel feestelijke evenementen georganiseerd voor uw eigen plezier.

Camping Le Soleil met directe toegang tot het strand in Argelès-sur-Mer

In een natuurlijke en bosrijke omgeving ondersteunt de groene omgeving van camping Le Soleil zijn 5-sterrenbeoordeling. Op een steenworp afstand van camping Le Soleil ligt de Middellandse Zee waar u direct toegang heeft tot het strand om te zwemmen of om uw kleurtje te perfectioneren. Als u liever rond de camping wandelt, kunt u een bezoek brengen aan de burchten en de prachtige landschappen van de oostelijke Pyreneeën, voor een totale verandering van omgeving. In de buurt van deze camping zuid Frankrijk in Argeles sur Mer met directe toegang tot het strand zijn verschillende historische bezienswaardigheden te ontdekken.

De restaurants bieden heerlijke gerechten om mee te nemen of op te eten. Als je meer van snacken houdt, staan ​​ook een pizzeria en een snackbar tot je beschikking. Voor een verfrissend drankje kunt u het beste afkoelen in de exotische bar op de hoek.

Camping Le Soleil heeft een aantal activiteiten om u te helpen ontspannen en u te helpen de beste vakantie van uw leven te hebben. Het zwembad strekt zich uit over 1.500 m² en omvat waterstralen, glijbanen voor kinderen en andere voor oudere kinderen. Je hebt ook een verscheidenheid aan huuraccommodaties die bij je voorkeuren passen. Het etablissement heeft ook een groot groen en rustig gebied waar u uw tenten kunt opzetten of dienst kunt doen als kampeerplaats voor uw caravans en campers.

Le Littoral, een camping met directe toegang tot het strand in Argelès

Wanneer de nabijheid van de zee wordt toegevoegd aan de groene en bloemrijke plaatsen van de camping, zijn de vakanties noodzakelijkerwijs aangenaam. Le Littoral is een andere camping in Argeles sur Mer met directe toegang tot het strand. De Middellandse Zee ligt op slechts 800 meter van het etablissement.

Deze camping ligt in de Pyrénées-Orientales, in Occitanie, op een paar meter van de zee en loopt door het natuurreservaat. Het is de perfecte plek om je batterijen op te laden en er even helemaal tussenuit te zijn. Of u nu met z'n tweeën, met familie of vrienden reist, de grote ruimtes die deze camping biedt, zullen zeker aan uw behoeften voldoen. Maak optimaal gebruik van de onmetelijkheid van het zand- en kiezelstrand.

Op camping Le Littoral heb je ook een waterpark van 650 m² met glijbanen en peuterbad voor kinderen. Een verwarmd en overdekt zwembad staat ook tot uw beschikking. Een team van entertainers staat tot uw dienst voor spelletjes en atypische avonden zoals shows, karaoke- of bingo-avonden, enz. De liefhebbers van sportieve of lichamelijke activiteiten zullen ook tevreden zijn, met name dankzij het multisportterrein waarover het etablissement beschikt.

Vakantie staat ook synoniem voor ontspanning en welzijn. Op camping Le Littoral kunt u ook genieten van ontspannende schoonheidsbehandelingen in de handen van experts. Massages, spa, sauna en jacuzzi zijn enkele voorbeelden van wellnessfaciliteiten die beschikbaar zijn op camping Le Littoral.

Wat betreft accommodatie heeft u de keuze tussen kale kampeerplaatsen om uw caravans en campers te parkeren, of meer comfortabele en ruimere huuraccommodaties zoals stacaravans. Op deze camping in Argeles sur Mer met directe toegang tot het strand, is alle infrastructuur aanwezig om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Les dernières publications "feestbootneeltje.nl"